Οι Άνθρωποι μας

Διοικούσα Επιτροπή Διοικητικού Συμβουλίου

Αντώνης Χατζηρούσος

Πρόεδρος

Ιδρυτής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Στέγης Ευγηρίας Άγιος Αντώνιος, ενός Φιλανθρωπικού Ιδρύματος που έχει ως κύριο στόχο τη στήριξη των προσφύγων και εγκλωβισμένων της Τουρκικής εισβολής. Έχει επίσης υπηρετήσει ως μέλος της Επιτροπής Οικονομικών του Συμβουλίου των Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής και Πρόεδρος του Κυπρο-Λιβανικού Συνδέσμου Επιχειρήσεων.  Είναι μέλος του Chartered Association of Certified Accountants του Ηνωμένου Βασιλείου και πολλά χρόνια εργάστηκε ως συναίτερος στο διεθνή οίκο ελεγκτών Coopers και Lybrand. Το 1998 διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος εμπορικής εταιρείας και διευθυντής εταιρειών που ασχολούνται με επενδύσεις σε ακίνητα και περιουσίες στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Από το 1996 έως το 2016 εξελέγη για τέσσερις διαδοχικές πενταετίες ως ο Εκπρόσωπος της Μαρωνικής Κοινότητας στο Κυπριακό Κοινοβούλιο.

Πέτρος Μάρκου

Γιώργος Φοραδάρης

Γιώργος Παρτέλας

Αντώνης Κασάπης

Αντωνάκης Μαυρίδης

Πέτρος Φτανός


Αν. Διευθύντρια – Ψυχολόγος: Χριστίνα Μαραγκού

Κατέχει πτυχίο στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Λέστερ, και μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Κλινική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Μπαθ. Έχει εργαστεί με άτομα Τρίτης Ηλικίας και άτομα με αναπηρία με τους οργανισμούς NHS (Alzheimer’s Society), Age UK, και SLV Global (Samutthana-King’s College London).

Γιατρός: Δρ. Ιωάννης Μάρκου

Κατέχει πτυχίο ιατρικής από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ειδικότητα Παθολόγου-Καρδιολόγου από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Αθηνών και ειδικότητα Υπερτασιολόγου από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Υπήρξε πρώην Διευθυντής του Παθολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, με ιδιαίτερα αξιέπαινη ιατρική πορεία σε νοσοκομεία της Ελλάδας και της Κύπρου.

Υπεύθυνη Νοσηλεύτρια: Gracy Francis

Κατέχει πτυχίο νοσηλευτικής και πολύχρονη πείρα στη Στέγη Ευγηρίας Άγιος Αντώνιος, η οποία διακατέχεται από ιδιαίτερο ζήλο και επαγγελματισμό.