Χώροι και Εγκαταστάσεις

Το Ίδρυμα μας βρίσκεται στην Λακατάμια – Ανθούπολη, στην Λευκωσία.

Διαθέτει εγκαταστάσεις που έχουν μοναδικό σκοπό να παρέχουν φροντίδα και ευημερία στους συνανθρώπους μας, σε ασφαλείς χώρους με εξαιρετικές συνθήκες διαβίωσης, ώστε οι φιλοξενούμενοι να ζουν αρμονικά και οι οικογένειες τους να νιώθουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Εξυπηρετούμε ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρίες για στέγαση και φροντίδα, σε άρτια εξοπλισμένα μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια σχεδιασμένα σύμφωνα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Επίσης, διαθέτουμε όμορφους αναπτυσσόμενους κήπους, σαλόνια και καφενείο, που προσθέτουν στο ήδη ευχάριστο, ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον.

Διαμόρφωση

Ευρύχωρο και άρτια εξοπλισμένο κτήριο. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 41 άτομα σε δίκλινα ή μονόκλινα δωμάτια. Για να δώσει οικογενειακή ατμόσφαιρα και θαλπωρή το οίκημα διαιρέθηκε σε πέντε σπίτια των τεσσάρων υπνοδωματίων, το καθένα με το δικό του σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και πλακόστρωτη αυλή.

Τοποθεσία

Η Στέγη Άγιος Αντώνιος βρίσκεται σε μια όμορφη και ήσυχη περιοχή της Ανθούπολης/Παλαιχωρίου, 25 μέτρα από τον κύριο δρόμο προς Αγίους Τριμιθιάς.

Διαμόρφωση

Κάθε δωμάτιο διαθέτει: κρεβάτια, μπάνιο, σύστημα κλήσης προσωπικού, κεντρική θέρμανση, κλιματιστικό και ευρύχωρες ντουλάπες.

Εξωτερικοί Χώροι

Το οίκημα περιτριγυρίζεται από πανέμορφους κήπους προσεκτικά διαμορφωμένους με μια ιδιαίτερη ποικιλία δέντρων, λουλουδιών και βοτάνων.

Το καφενείο

Το καφενείο μας προσφέρει τη δυνατότητα κοινωνικοποίησης, ξεκούρασης και χαλάρωσης, τόσο στους ενοίκους μας όσο και στους επισκέπτες μας. Επιλογή σνακ και ροφημάτων από μηχάνημα αυτόματης πώλησης.